SLEUTELSERVICE

Sinds enige tijd zijn we in het bezit van een sleutelslijpmachine en een transponder- programeermachine. Nieuw is ook Onze sleutel programmeer apparatuur op dealer nivau.

 

Omdat de sleutel afdeling toch een vlucht begon te nemen hebben we dit ondergebracht in een appart bedrijf  RKeys  met een eigen balie in onze Showroom en met eigen website.

We kunnen eenvoudig een sleutel maken waarmee je mechanisch de deuren kunt openen en starten voor een budget oplossing. Maar ook Keyless sleutels inleren die wij leveren voor een fractie van de Dealer prijs.

Voor de veiligheid en ook om de modernste startblokeer-chips juist te kunnen programeren verwachten wij altijd dat de auto en kenteken aanwezig zijn als we een sleutel maken.

Ook moeten alle nog werkende sleutels aanwezig zijn daar deze vaak bij het inleren van een nieuwe sleutel ook moeten worden ingelezen omdat ze anders niet meer werken daarna.

 

De sleutel prijzen varieren van 42,50 tot 95 euro naar gelang de geruikte 'baard' en transponder voor een vaste Sleutel zonder afstandsbedienig

Sleutels incl afstandsbediening  van af 125,- euro incl slijpen en inleren

Keyless sleutels v.a.   €160,- 

kijk op www.rkeys.nl  voor meer info en een prijsopgave formulier


Notice: Undefined index: O in /home/autokees/public_html/application/controllers/IndexController.php on line 120