SCHADEHERSTEL

Schade/herstel is onze specialisatie en wij beschikken als een van de weinige universele bedrijven over een schade en spuitwerk afdeling met eigen spuitcabine. 
U bepaalt zelf waar u uw voertuig laat herstellen en wij staan u graag bij een juiste keuze te maken. 
Bij schade hebben wij indien nodig direct gratis* vervangend vervoer voor U beschikbaar. 
Breng Uw auto naar ons toe voor iedere schade reparatie, ook kleine schades en uitdeuken zonder spuiten voeren wij vakkundig uit. 
Laat Uw auto wanneer U niet meer kunt rijden na de schade, door het bergingsbedrijf naar ons vervoeren, en neem contact met ons op of kom naar ons toe, zodat wij meteen voor U aan de slag kunnen voor de afwikkeling en herstel van de schade. 
Wij kunnen voor elke verzekeringsmaatschapij werken, en kunnen U veel werk uit handen nemen. 
Heel vervelend is een inbraak schade, vaak is er meer beschadigd dan die kapotgeslagen ruit is, U kunt voor kiezen om ruit door een glas reparateur ter plekke laten te vervangen, maar het is vaak verstandiger om uw auto naar ons toe te brengen om een noodruit te plaatsen of een vervangende auto mee te nemen, zodat we samen met U kunnen bekijken of er meer schade is, bv aan de lak, of ruitrubbers, sloten, dashboard, radio etc. 
Dit vergemakkelijkt meestal de totale afhandeling, wij kunnen immers de ruit dan ook tegelijk vervangen, wij zijn ook ruitspecialist !! 
Ook voor kleine deukjes bent u bij ons aan het juiste adres,uitdeuken zonder spuiten is een techniek die wij ook uitvoeren en al meer als tien jaar bestaat, deze techniek is voortgekomen uit de hagelschade, maar wordt ook toegepast bij kleine parkeerdeukjes in portieren ed 
De kosten bedragen beduidend minder als spuiten, en is beslist gegarandeerd (wordt immers ook door verzekeringen toegepast). Bel gerust of kom naar ons toe om schade te bekijken, en mogelijkheden te bespreken !! 
*Een vervangende auto is bij schade altijd gratis voor U (ook als reparatie wat langer duurt, of als u bij totall loss iets langer naar een andere auto wilt uitkijken) mits uiteraard de schade wel gerepareerd wordt, of andere auto bij ons gekocht wordt, is dit niet het geval, en kunnen we de kosten van de vervangende auto ook niet verhalen op tegenpartij, dan zult U een vergoeding voor vervangende auto dienen te betalen, dit zijn dus betere voorwaarden als bij menig ander schadebedrijf. 


Notice: Undefined index: O in /home/autokees/public_html/application/controllers/IndexController.php on line 120