COMPUTER DIAGNOSE

De moderne Auto’s zijn volgehangen met elektronica, dit ter verhoging van de veiligheid, het comfort en de zuinigheid. Maar helaas raken deze systemen wel eens de weg kwijt. Om nu een goede diagnose te kunnen stellen hebben wij meerdere uiterst moderne diagnose apparaten die met de verschillende systemen in u auto kunnen communiceren. Ongeacht welk merk auto kunnen wij altijd de motor uitlezen.

Maar bij de Meeste merken kunnen wij veel meer zoals airbag storingen lokaliseren. ABS-problemen oplossen. Roetfilters regenereren of comfort regelingen aanpassen zoals het wel of niet automatisch sluiten van de portieren als je gaat rijden.

Dit is slechts een korte greep uit alle mogelijke systemen waaraan op elektronische wijze wij diagnose kunnen stellen. Uiteraard zijn wij ook modern uitgerust met de nodige gereedschappen om ook mechanische problemen te kunnen lokaliseren zoals een rollen remtestbank die ook geschikt is voor permanent vierwiel aangedreven voertuigen. Uitlaatgastesters voor een uitlaatgas diagnose en een endoscoop om op plaatsen te kunnen kijken waar je met je ogen niet kunt komen.

wij werken onderandere met de toplijn tester van Hella-Guttman, de mega macs 66, met bluetooth verbinding met de auto en permanente online verbinding met de Hella databank voor actuele data, schema's en bekende klachten van het betreffende voertuig. Daarnaast beschikken wij ook over een contract met de Hella helpdesk in Duitsland waar door er op de achtergrond een heel team  top techneuten met het oplossen van een storing kan mee helpen.


Notice: Undefined index: O in /home/autokees/public_html/application/controllers/IndexController.php on line 120