BROMMOBIEL SERVICE EN REPARATIE

Brommobiel onderhoud

Bij autobedrijf Kees Is Uw brommobiel in uitstekende handen voor het reguliere onderhoud, maar ook voor de moeilijkere klussen zoals problemen met de variomaat, startproblemen, vermogensproblemen en revisies van de motoren en versnellingsbakken. Door onze jarenlange ervaring in deze voertuigen kennen we de ins en outs van de diverse brommobielen. Onze beurt prijzen liggen dan soms wat hoger maar daarvoor voorkomen wij met onze ervaring wel veel storingen die bij anderen soms weer tot dure reparaties leiden. Zoals bijna altijd is goedkoop op de lange termijn meestal duurkoop.

Ook kunnen wij door onze kennis en ervaring enkele delen beter maken dan ze af-fabriek geleverd werden. Dit is bijv. het geval als we een versnellingsbak reviseren waar door een enkele modificatie en gebruik van hoogwaardigere lagers dan origineel, na revisie een bak ontstaat die langer mee gaat, en dat voor veel minder geld dan een nieuwe versnellingsbak.

 

Schadeherstel brommobiel

Heeft u schade aan Uw brommobiel, wij regelen het.

Wij kunnen u alle werk uit handen nemen en de schade van A tot Z voor u afhandelen.

Wij kunnen alle merken brommobiel herstellen  en voor alle brommobiel verzekeraars werken.

Alle reparatie en spuit/werkzaamheden doen wij in eigen huis en hebben dan ook een groot specialisme in kunststof en polyester reparatie, ook aluminium lassen en koperlassen zijn speciale werkzaamheden die je tegenkomt bij het herstellen van brommobielen die in eigen huis uitgevoerd worden.

Heest u een wat oudere brommobiel en is dien niet meer allrisk verzekerd zodat u de schade zelf moet betalen dan kunnen we dus veel delen herstellen en putten uit een groot assortiment sloop-delen om een zo prijsgunstige reparatie uit te voeren.

 

Brommobiel onderdelen

Autobedrijf Kees heeft een groot magazijn met alle gangbare reserve onderdelen van alle merken brommobielen op voorraad

Wij zijn service dealer van de meeste merken brommobielen en kunnen dus rechtstreeks bij de importeurs bestellen.

Naast originele delen leveren wij ook div delen via andere leveranciers wat de prijs of kwaliteit gunstig beïnvloed.

ook hebben we een groot assortiment sloop delen. Dus bel gerust met ons magazijn voor de prijs en levertijd van onderdeel.

wat we niet hebben hebben is altijd binnen enkele dagen in huis.

tel magazijn 046-4431721

 


Notice: Undefined index: O in /home/autokees/public_html/application/controllers/IndexController.php on line 120