AANKOOP-KEURINGEN

Bent u van plan een occasion bij een particulier  of collega autobedrijf aan te schaffen dan is het raadzaam deze voor aankoop te laten onderwerpen aan een aankoop keuring. Hiermee verklein je de kans op een miskoop aanzienlijk en heb je met de uitkomst van de keuring een betere onderhandelingspositie bij de verkoper.

Dit kan natuurlijk  bij een volledig onafhankelijke instantie zoals de ANWB of de Dekra. Dit kost al snel 200 euro en levert een mooi rapport op met de staat van onderhoud en eventuele gebreken. Bij ons kost een aankoopkeuring € 75,-  en hiervoor  controleren wij het kenteken op  mogelijke meldingen van ernstige schade, word in de nationale auto pas de teller historie geraadpleegd voor de kilometerstand, controleren wij alle veiligheid items van de auto  gelijk aan apk en maken wij een uitdraai van alle elektrische systemen in de auto. Ook word de onderhouds-toestand in kaart gebracht. Tot slot  zetten we alles netjes op papier.

Indien je de auto naar aanleiding van de keuring wil kopen en hij is aan een nieuwe apk toe kunnen we hem ook gelijk afmelden, dit kost niks extra dan. De auto moet uiteraard wel voldoen aan de apk eisen.

 

 


Notice: Undefined index: B,E in /home/autokees/public_html/application/controllers/IndexController.php on line 120