Service & Onderhoud

Om dat wij niet meer gebonden zijn aan een merk en onze appartuur en software geschikt is voor alle merken  doen wij onderhoud aan alle merken auto's

Om goed en veilig te kunnen functioneren heeft iedere auto regelmatig onderhoud nodig. De benodigde regelmaat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. Door betere fabricagetechnieken en betere  analyse zijn de onderhoudsintervallen steeds langer geworden maar de overschrijding hiervan steeds gevaarlijker.

Tijdig en juist onderhoud is dan ook zeer  noodzakelijk.

Bij ons zijn er 2 keuzes in onderhoud

  1. Wij werken met de onderhoudsschema’s zoals door de fabrikant opgesteld.
  2.  Wij werken met onderhoudspakketten

 

Het eerste is natuurlijk aan te bevelen zeker voor jonge auto’s die nog (deels )in de garantie van de fabrikant vallen. Daar wij met de juiste onderdelen en onderhoud volgens fabrieksschema werken blijft de garantie op het voertuig volledig behouden .

 

Wilt scherp geprijsd onderhoud voor een vooraf vastgestelde prijs kunt u kiezen voor de Autofirst Onderhoudspaketten A of B (vergelijkbaar met een kleine en een grote beurt). Vaste prijzen vooraf bekend wat wel en wat niet hiervoor gedaan word.

Onderhoudspakket A:   v.a. € 139,- 

 

Onderhoudspakket B:  v.a. € 249,-

 

Ongeacht welke soort onderhoud u kiest er word uiteraard alleen met door de fabrikant voorgeschreven olie specificaties gewerkt.

En bij elke onderhouds beurt kunnen wij voor maar  €27,50 een jaar pechhulp met europa dekking aanbiedenindien de auto in orde is ( vraag naar de voorwaarden)

Onze technici kunnen vooruit met alle merken auto’s  en vinden dit ook veel afwisselender en uitdagender dan bij een dealer elke dag hetzelfde soort auto voor zicht te hebben. Daag ze gerust uit met uit met nieuwe modellen en types auto’s.Notice: Undefined index: O in /home/autokees/public_html/application/controllers/IndexController.php on line 120